Pages

PETALING JAYA,21 JAN-pasukan bola sepak PRESS menang bola no 3 lagi............hahhahah...dh macam format berita aq tulis......ngoiii......

salam sejahtera daun keladi......lama dah aq xupdate blog ni...mggu ni sibuk skit pasal miggu ni minggu sukan UIA....maka seminggu la aq sebook......buat-buat sebok pn ada jgk...hehhe.....sukan UIA ni namanya SMAC...tah aq pun xtau nama penuh serta binti SMAC ni bnda apa tau....yang tau sukan UIA ja....hahha....sukan ni akan ada sekali setiap 1 taun,senang cakap stiap 3 kali sem,msti akan ada skli la bondo alah ni......

SMAC sblum ni aq xbpluang pn masok sukan untuk wakil pesatuan aq....aaaa,lupa nak habai mai,SMAC ni game dia lawan antara pesatuan/course yg ada dlm UIA ni...macam aq ni kn bioscience,maka pesatuan aq nama lah PRESS......disebbkan sem ni pn sem last aq,aq pulak senior/2nd year stdent,dapat la pluang tu nk masok....kalau SMAC sblm ni,aq xdapat masok pasal dlu senior yg conquer......junior kn masa 2,mesti la baek...dok diam ja....skema terok.....hahahhahahha

senang cerita last-last kami menang jugak untuk tempat ke tiga untuk 3 taun bturut-turut...hahhahahah...bila la nk menang no 1 plk....meh usha team nsem ni.......


yg tangan bebalut ku team aq tu....1st year..mongok betoi budak tu...esok nk start game bola,malam tu jugak la nk patah tangan....hahhaha..nasib baek la ltk simen ja.....kira buleh lagi la maen.........

dalam team ni aq play as winger......cristiano ronaldo kn,besa la.....buat-buat terer...hahhaha....dh dari sek rendah aq rasa maen role tu.....tapi hampeh jugak la pasal aq sub ja......hahhhaha...tapi setiap game aq masok la maen...kira macam super sub la ni......ahahhahaha................


yg no 11 aq aku la tu.....super sub hampeh........



lastly....kami menang untuk tempat ke 3.menang dengan team LAW....yang bes pengurus pasukan/asstantn cptain yg sumbat goal.....salam semua game,dia cuma maen game final ja..pasal dia kn pengurus...kena la susun player untuk maen....tapi pasal game last,dia nk jugak maen...last-last dia yg sumbat gol menang......terbaek...............hahhha.....yg aq plk walopon xdapat sumbat gol 1 pn,tapi bole la dapat pluang try banyak......moga aq jumpa lagi ngan team bola yang baru.......................maasalamah.....ilalliqaa....................arioss.............


Labels:
Reactions: 

salam blogger kepada semua......hahhahahha.......bagi salam macam blogger blog aq terkenal bleh....lama aq x menulis...otak kosong,idea x ada...gambo pn kureng......hahhahah....tapi rini aq ada gambo baru......sebab tu tangan terasa amat gatal sugguh yg amat  ter ni.....hehheheheh.......

xada apa pn yang nak share...cuma sejak start semester ni,kawan aq cakap aq makin kuat makan......tapi cekeding jugak rasa...hahahhaha....xpa...sikit-sikit lama-lama jadi batang balak.........hahah.....

setiap ujung minggu aq ngan kawan-kawan aq macam biasa selalu kluar lepak makan dekat kedai kelantan yang ada kat sebelah uia ni....serius sedap makan kat situ......aq awal-awal xtawu pn tempat tu....tapi pasal geng-geng banyak orang kelantan kn.....tu yang boleh tesangkut tu......

banayak betol bahasa makanan kelantan yang aq belajar rsanya....contohnya singa beng....hahhahatu kot bunyi dia.....aq xtau....yg ni limau ais kot.....lau x silap la...apa lagi.....lupa dh......hahhaha..tapi aq ada try satu benda baru..nama dia pakapau...hahhahahha...xtawu ni ni makanan dari kelantan atou dari mano tah.......


haaa...nengok macam simple tapi sodap mak aih.....betul-betul holiau...........hahah.........yg kt tepi piggan sebelah kiri tu daging yg cincang2 halus.....rasa dia macam daging kebab kot..hahhaha..cam tu la.....harga dia lau kat kedai tu RM4.50....mahal skit..tapi cm bebaloi jgk la kalau lapa gila kn.......masok ni dh 3 kali dh aq try benda ni....mggu ni bakal yg ke brpa tah.....hahha

skg nk cerita bab kawan-kawan aq pulak...asal kluar sama-sama msti tempah tom yam...xda menu laen dh...gilo tomyam geng ni.........mangkuk putih tu tom yam la 2...hahaha......




ok habis.........skang masok bab kfc plk.......hahhaha.....sja la kn nk bagi perabis space blog ni....meh nk nunjuk gambo kfc plk....sabtu ari2 aq teman kawan aq pasal nk beli speaker baru....saja la teman pasal aq pn buat-nuat rajin boley stady lama kt bilik.....last-last nk balik lapaq sangat yang ter sugguh siggah la kfc pasal kawan aq ngidam pulak macam org ngndong...tepksa la beta teman.........


2 2 pakai spec...hahahah


dh la tuh.........moga-moga aq akan gemok sebelum bulan 9 ni....kawan aq cabar kot.....kuajaq dia habaq mai cakap aq kurus kering........hahahha....arios.......

Labels:
Reactions: 

salam tahun 2011.....semoga tahun baru akan menjadi makin bereh sokmo.......hahha....
ari ni kn baru 1st january,awal2 post blog kna la ucapan tahun baru dlu.......tapi malam tdi aq xsmbt pn ...maen game ja......taun lepas sambut kt dataran merdeka......taun ni sambut kt dataran rumah ja la.............hehheheh...
hari ni nk habaq mai  hari DRIVER SEDUNIA..............hahahhahahhaha...
sbb nya ari ni,dari pagi sampai ke petang asyik jadi driver ja.....
bangon-bangon tidoq tross ja menolong ibunda serta kakanda didapur.......
rini  bakal mertua kakkanda ku nk datang umah kn...tpksa la kna tlg pegi kedai.....beli barang suma......awal-awal pagi dh jadi  driver moto..................

diorang datang umah kol 12......tapi aq sempat kluar lagi kol 12 tuh.....hahhahaha.......malas aq nk nengok....bukan aq yg nk kawen pn.........hahhahah......
last-last aq kluar la p sg petani......jadi driver lagiiiiii.................aq teman muiz tukar lens camera baru dia......hahhahah....gilo jeles....
dulu lens pendek.....skg lens makin beso......harga pon beso la......ada la dekat RM2000.......hahhhaha....
beli kancil xcden pon lepass.......tapi bes jugak la......dapak jugak aq merasa sket lens baru kluar dari kilang.......hahahhahah.....camera kawan,tapi bole la tumpang sekaki......tompang perabis space memory camera dia........hehhehe.......



hahaha.....publcty gilooo tayang muko kt blog..............
dh habis pegi urus-urus suma pasl camera ttba my kakandaku tepon plk suruh balik.....mnx tolong temankn dia pegi kedai baju pengantin skali ngn omma.........nengok baju pengntin la.......
haaaaaaaaaa,lupa nk gtau...... 13.3.11 ni 2 org kakandaku akan kawen......majlis kt umah la.......kt hotel xleh.........mahal....lgi pn bukn ank raja kn.....mai-mai jempot.......hahahha........ 
oleh yg demikian rupanya...maka tepksa la aq menjadi driver lagi.......

ari ni 1st time aq masok kedai kawen....hahhahah....gila banyak baju kawen.......rasa mcm nk kawen jgk la rasa bila usha baju.....maen kawen la.....napa la bdk-budak kecik maen kawen-kawen xpakai baju kawen real,baru best...........hahhahahha............meh-meh usha skit baju.......



ni untuk golongan hawa.....laki xleh pakai la.....mana ada laki cutting badan cm2....hahhaha.....meh nk nengok baju laki.....tapi mmg baju pmpn pling banyak kot dlm kedai 2......laki lau nk kawen xkesah sgt pn aq rasa......pakai singlet pn bereh dh.......sbb tu skit ja baju laki lau kt kedai baju pengantin.........hahahhahaha............



yg ni aq lupa la nama dia apa dia.....hehhe...tapi tadi sempat la try pakai 1...tu- tu yg warna ungu ujuung skali.....tu senget tu pasal aq la 2....xletak betol balik......hahahhaha.....gila macam pendekar bujang lapok dh rasa......tapi mmg nsem la,sush nk cakap......hahahahhahahhahahahhahaahahaha..................
last skali dh habis siap try baju suma,baru la bole pilih pelamin suma.........lama la mak ngn kkk aq sembg ngn pekedai 2......panas krusi aq tggu.....aq bujang+muda+umo baru masok 20+xtawu papa-papa pn pasal kawen=ngangaaaaaaa....................hahhahaha



yg ni namanya pelamin.....sja nk tunjuk...tapi kakak aq xambik pn yg ni...sample ja.....hahhaha.....


yang ni plk namanya bunga......aq pun xtau apa function aq letak gamba bunga kawen dalam blog aq ni.....hahahha........
sekian...selamat kawennnnnnnnnnnnnnn.................ilalliqaaa...............

Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...