Pages

mlm tdi aq ngn rakan se sekolah serta se asrama se waktu se kolah menengah dulu kluar ramai-ramai....
apa lagi,nengok bola la.......bukan selalu boleh kluar sama-sama sejak habis sekollah sejak 2 taun lepas.....
nira mcm reunion la......hahahhaha.....reunion apanya,bapa kerat ja yg p.........hahahhaha.....
nasib baek ada kepala bola atoupun raja bola sek aq,sapian la atoupun akmal rizal.....nengok-nengok,ada skit2 kn muka mcm akmal rizal.....ada la skit.......hahahhahah............kena cop akmal rizal ni sjk zaman sek...........



dia ni gila bola kot...cakap ja game bola apa yg dia xp nengok kt stadium........suma dia p.....dia la yg tlg beli tiket utk aq......hahahhaha......kabel aq la ni kira.......anas pn follow join kami jgk.....lama aq xjmpa taukey pulau langkawi ni sejak zaman sek lgi..............
senanag cerita xmau cek nk kecek banyak2...hahahah.....suma msti dh nengok sndirik kn bola kt tv mahupn depan mata sekalian......cuma ni fis time la kira aq masok bukit jalil.............hahhahahaha..................malu3.......katak puru sggh aq.................xpenah masok sblm ni......
haaaaa.....bru tringt......sblm nengok bola,ada awek indon 2 org tggu tepi  pintu masok stdium.......gila rilek hanif carrick ajak aq begambo ngn cewek tersebut......maka beta tnpa segan silu follow la.....hahahahhaha.....dpt jgk snap.............gataiiiiii skit-skit ja.......hahhahahha....
ahhhhhhhhhhhh aq blur xtau nk tlis apa dh.....hahha.....ambik la nengok pic yg xbes ni......hahah








last-last malaysia menang jugak......gila loncat-loncat aq macam budak-budak da.......tiga gol....habis serak sora aq sorak......hahhaha....serius mcm orang gila time goal tu......bkn sll kn.....hahhaha
habis ja nengok bola,aq ngn hanif carrick tros balik uia......yg geng aq yg laen tu balik uni masing2 la....
tapi kn mlm tdi ada game EPL plk kn....maka kami sambung plk nengok bola kt kedai mamak  dekat-dekat UIA tu......hasilnya,bapa gelas air kami perabis...........orang lalu sblh pn igt kami gila pasl minum2 banyak2......dh macam laki hilang bini nmpk........hahahahhahah


dh habis bola,kami 2 ekor pn balik tros masok uia........nk sampai uia tu sempat lgi jadi gila jp.......hahha.........








hahahha....nengok...kn dh gila jadinya...........
lastly,cma nk gtau kami fly masok uia ikot pagar......hahhahahh......harem3.......tpi yg agak kurg ajar pasal aq temasok longkang masa nk fly 2........hahhahah.......buruk sggh cara aq jatuh.......kn dh luka kaki skit...ps2 ttba dari jauh pk gud sergah.....hahahhahaha........kantoi sudey....cabut la kami....xterer lgsg la kantoi.......mmg xda bakat nk fly........tpi xpa,sem last punya pasal,tua-tua nnti dh xleh fly dh kn..............fly dahulu pendapatan,fly kemudian tidak berguna............hahahha.........

Labels:
Reactions: 

nk tengok bola punya pasal,ari ni aq tiggal sorang2 kt aras ni....berani la katakan......nama pn encik kuat kn....hahahha....ni lepas  asar ni kunyit nk balik kelantn dh....maka tiggallah beta keseorangan.....
tpksa la aq lepak bilik hanip malam ni............gila dok sorang2 tigkat atas skli.......hahhahahhaha........
wahai oarang-orang kampong.malam tdi try teka aq bt apa smpai pagi.........hehehhehehhehehe............
nengok cita ni la



...hahhahaha......serius terpaksa nengok pasal boring gilooo...bkn pasal jiwang da..........hhaha.....,,serius aq xtpu xpenah nangis tgk crta ni........kawn aq hanip tu ja yg nangis tgk crta ni....hahahha

semalam kami suma kluar OU....skali ngn amir,kunyit ngn amir suma......kn elaun sudey penuh kn....maka shopping lah mereka oleh sekalian......hahhaha........
tpi gila apa suma kedai yg kami p.....ckp end year sale,tpi sale ada la 10% less yg diorang bagi...........dekottttt............hahhahah.....
celah gigi ja 2 tuh.....kalau kasot RM300,wlopon lps dscount bapa la sgt harga benda alah tu..... baek beli harga 300 tros....sama ja la...............last2 kedai REJECT SHOP jgk yg kami sggh........dh sale sampai 50% less......maka menyerbu la.....cangak lagi.....
balik pulak lepas tuh sggah kedai sport depan uia pasal amir ngn kunyit suggoh bebenor nk kasot futsal baru.....hahhahah.........


nengok....pueh nk memilih kasot kalau banyak cmni.......rasa mcm nk ambik semua kot........dh beli tros blah masok UIA balik.....dh amir xsabar nk try kasot baru....hahahhahahha.....dh try kasot baru tgk la apa jadi kt kasot lama dia........


hahhahahah.......nengok,suggh kureng ajar gilaaa..........kasoot lama kena buli.......padan muka kasut lama itu...hahahha....






haaaaaa,yg ni dh mereng pasal baru dapat kasut baru.....sbb tu jadi cmni.......hahahahhaha..........katil aq jgk yg jadi mangsa...........

Labels:
Reactions: 

sekrang ni dah ubah style dah...sjak tengok video kawin abg kawan,sejak tu aq dah start minat tengok video org kawin....lawa kot......ni gara-gara nikon D3100 idamanku la ni...hahahha



hahhaha..xhabis lagi la gelak....kawan baek sek rendah aq baru ja angkat canon 550D.....gila jeles aq..kuaja dia angkat camera dulu dari aq.......tapi camera dia mmg la lagi mahal dari camera yg aku nak...gila dia cekau rilek duit ptptn dia beli camera trus.....hahahhahah...memang xsayang duit btol.....ni camera kawan aq tu...




-18.0 Megapixel CMOS (APS-C) Senso
-High-sensitivity, high-resolution, large single-plate CMOS sensor, 22.3mm x 14.9mm (APS-C size)
-1/4000 sec. to 30 sec. shutter speed
-ISO 100-6400 (Expandable to 12800) for Shooting from Bright to Dim Light

ni plk camera bakal aq punya....bakal ya,belum lagi ......hahahah....


-14.2 Megapixel DX-format CMOS Image Senso
-Fast 11-point Autofocus System
-23.1 x 15.4mm Nikon DX-format CMOS senso
-shutter speed standart la...

tapi kalau nk banding ngn camera bakal aq punya tu,memang kalah la...hahahhah..14 MP nk lawan 18 MP..hahhahah....xkesah la camera apa pn..janji hobi tercapai.....try usha video contoh vdeo kawin ni....
sll kalau nk try google atau cari kat you tube memang banyak....contohnya photograh studio aq rasa paling terkenal la contoh macam CSTPRODUCTION,AVICENNA STUDIO ngn banyak lagi.....try search ja kt fb....msti ada.....
contoh video bes aq rasa agak la mcm ni....











hahahhahah...gila jiwang habis tengok....sapa gatal tu memang la kalau tgk video ni rasa nak kawin.......hahahaha....sabar....jagan gatai lagi...simpan sat.....utuk bekalan lagi 5 taun..tapi kalau nk gatai awal xkesah pn pasal aq pn gatai awal jgk........hahha.........merapu  lebih boleeee.......
cakap pasal kawin ni,meh nk tunjuk skit contoh gamba org kawin......




hahahhahah...lawa kn pic kawen ni...hahhahha....tapi pa pn...last sekali kalau ada hobi,try cari alternatif untuk try buat....walopon hobi tu kadang-kadang mahal....contohnya macm camera ni la.....mau beribu kena cari dulu baru bole start.......bior mahal,asal senyum sokmooooooo..........................moga2 lagi setahun 2 tahun lagi aq akan masuk dalam geng2 macam ni...........hahahahah...........



Reactions: 

hahahhahahhaahahha
padan muka kami sekalian semua
kn dh kena saman dh semua.....
sidai baju punya pasal kt bilik kosong sebelah
dh kena saman
4 org ahli bilik
sorg RM50
total RM200
gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kalau nk beli jersey malaysia pn lepas tu kot
hahahhahaha
siap campor kena ceramah lagi tdi
kata principal kepada kami
"kamu ni sepatutnya kena bangga ye,
pasal kamu bayar saman."
"bila kamu bayar saman ni,
dalam masa yg sama akan mmbntu student2 yg laen dengan duit kamu itu."
hahahahhahahaha
sggh puitis ayt tu
suma dari awl smpai habis sengeh ja
amir plk tukang tolong jawab
bidi follow aq jgk senyum
chaa aq xtau dia bt aq wktu kena dgr ceramah ngn principal
ahhahahhahahahhahahahah
nah ambik nengok kertas saman yg indah ini........
dh la aq bru ja bayar saman bulan lepas
bulan ni kena lagi
hahahahhahahhahahhahahahhaha
arios...........................

Labels:
Reactions: 

tiap2 malam makan mcD...

gila habis duit cmni.....
tambah gila shahmi..........
giloo dio.............
asal koi 3 pagi ja,msti dengaq bunyi
"jooommmmmmmmmmmmmmmmmmmm"
klu bukn sora weee
msti kunyit.
hahahhahahha
xpaham lagi mmg saja...
kaki mcD gilooo kami.........
bila mau tobat xtau......
ni suma pasal nk dapt biasiswa mcD la ni
masok ari ni dh nk lbh 10 beg kecek mcD dh
blm beg besaq
ngn yg dh trlupus....



hahahahhahah
semoga kami akan mndapt biasiswa mcD
hahahhahha
ni gamba pelopor mcD.....
jommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm laaaaaaaaaaaaa ni jgk mcD..............
hahahahahah............




Labels:
Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...